Kalite Politikamız

** KALİTE POLİTİKAMIZ **

BESLENME

Özel Polatlı Işın Yaman Koleji, öğrencilerine hijyen kurallarına bağlı kalarak kaliteli, sağlıklı yemekler hazırlar. Sebze ve gıdalar taze günlük temin edilir.  Diyetisyen ve kalite kontrol sorumluları tarafından kalori hesapları yapılarak mönüler hazırlanır, onaylanır.

 

Okuldaki deneyimli aşçılarımız tarafından pişirilen yemekler öğrencilerimizin beğenisine sunulur. Anasınıfı ve ilkokul öğrencileri sabah kahvaltılarını ve öğle yemeklerini sınıf öğretmenleri ile birlikte okulda yaparlar.

 

Anasınıfı ve ilkokul öğrencileri ile ortaokul öğrencilerinin yemek saatleri farklıdır.

 

Anasınıfı öğrencileri ikindi kahvaltılarını hazırlanan mönüleri doğrultusunda öğretmenleri eşliğinde kendi bölümlerinde ya da yemekhanede yerler.

 

SAĞLIK HİZMETLERİ

Öğrencilerimizin sağlık sorunlarına anında müdahale edilmesi, gerekli önlemlerin alınması amacıyla okulumuzda hafta içi her gün okul mesai saatleri arasında ve hafta sonu etüt saatleri içinde hizmet veren bir sağlık servisimiz-revirimiz bulunmaktadır.

 

Rahatsızlığı olan öğrencilerimizin ilaç takibi, okul hemşiremiz tarafından yürütülür. Hemşiremiz acil durumlarda velilerimizle irtibata geçerek, kendilerine gerekli bilgileri iletir ve onları yönlendirir.

 

GÜVENLİK HİZMETLERİ

Özel Polatlı Işın Yaman Koleji, çocuklarımızın güvenliğini ilgilendiren her konuda gerekli tedbirleri alır ve teknolojiden de faydalanarak güvenlik hizmetini en üst seviyede verir. Bu nedenle Alarm Kontrol Sistemi, Kamera İzleme Sistemi (24 Kamera ile), gündüz mesai saatlerinde okul bahçe kapısında görevli güvenlik elemanı, mesai bitiminden sabaha kadar gece güvenlik elemanı bulundurarak 7 gün 24 saat okul güvenliği sağlanır.

 

ULAŞIM VE SERVİS HİZMETLERİ

Çocuklarımızı okuldan eve, evden okula getirmekle sorumlu olan servislerimiz çocuklarımızın güven içinde seyahat edebilmeleri için gerekli olan tüm donanıma sahiptir. Okulumuzun taşımacılığını tek bir şirket yapmaktadır, dışardan herhangi başka bir servis görevlendirilmez. Polatlı’nın her mahallesine servis hizmeti veren şirket , “Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği” ne uygun araçlar deneyimli şoförler eşliğinde tüm yol güvenliği tedbirlerini alarak öğrencilerimizi taşır. Servis taşımacılığında güvenlik esastır. Servis hizmetleri okul idaresi ve öğretmenler tarafından her aşamada denetlenir. Güvenlik standartlarına en üst düzeyde uyulur. Öğrencinin ailesine teslimi ve evinden alınışı daima servis rehber personeli eşliğinde gerçekleştirilir. Araçlar, öğrencilerin teslim edileceği yerler ve okul dışında hiçbir noktada durmaz.

 

Trafik bilincinin toplumda uygulandığında gelişeceğine inanan okulumuz, velilerimizden bu konuda tam bir dayanışma beklemektedir.